No més complicitats amb Isrel

dimarts, 20 de setembre del 2011

Primer dia

Veure sortir el sol des de Jerusalem. Després d’un llargdia a Madrid en el què ens hem conegut elscooperants, tant de Barcelona com de Madrid, i en el què ens hem format una mica més sobre el conflicte i el pla del viatge, hem sortit a les 23:30 de Barajas destí a l’aeroport de TelAviv. A la frontera no hi ha hagut problemes i hem arribat a l’hora prevista. Allà ens esperava en Roberto, un dels companys israelians que ens acompanyarà aquests dies, i ens hem desplaçat fins a Jerusalem amb minibús.
Ens hem trobat amb una ciutat despertant-se que ens parlava de mons molt diferents al què havíem deixat a Madrid tan sols unes hores abans. Ens hem instal•lat en un hostal, situat a la Ciutat Vella, i hem esmorzat les tradiccionals i boníssimes pites amb humus i verdures. Amb les forces renovades ens han guiat dos companys més israelians per Jerusalem Est, visitant el Mur de les Lamentacions, L’hospici Austríac, La Vía Dolorosa, en els barris jueus i àrabs i fent una petita incursió en el Sant Sepulcre en el barri cristià.
A les dues hem tornat a l’hostal per menjar i després d’una migdiada merescuda, hem tingut una petita formació sobre el que serà la nostra rutina diària en les pròximes dues semanes. Demà (dimarts) començarem la reconstrucció d’una de les cases tots els brigadistes junts. Us mantindrem informats.

(Ahir encara no teníem Internet, però a partir d’ara ja tindrem router, per tant procurarem que les actualitzacions siguin diàries).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada