No més complicitats amb Isrel

dilluns, 26 de setembre del 2011

8è dia: Construcció + Betlehem

El dilluns al matí vam tornar a la feina de les cases després del cap de setmana a la Vall del Jordà i la Galilea.

El grup que estem construïnt a Sur Baher vam arribar i vam trobar que els treballadors palestins havien avançat molt durant el cap de setmana. La nostra feina va consistir en ajudar als tres mestres d'obra palestins a pujar les parets i tabics de la casa. També vam netejar els voltants de la casa per facilitar l'accés.

El grup que contrueix a Noaman no tenien tots els materials per continuar construïnt de manera que no van treballar molt. Basicament van netejar l'entorn de la casa i apropar alguns materials que ja tenien. La casa de Noaman està molt més avançada.

Dilluns era l'últim dia que treballava cada grup a la casa inicial, ja que dimecres (següent dia de treball a l'obra) canviarem de casa: Els que han estat treballant a Noaman aniran a Sur Baher i a l'inversa.

Després vam a tornar a dinar a l'Hostal i ens esperava un magnífic arròs amb pollastre.
En acabar vam tenir una estona de temps lliure fins les 5 de la tarda que vam aprofitar per fer migdiada, sobretaula o comprar dolços i regals per a les famílies.


A la tarda vam anar a Betlehem a entrevistar-nos amb un membre de la OAP (Organització per l'Alliberament de Palestina) i diputat al Parlament palestí per Al-Fatah: Fayez A. Saqqa.
Durant més d'una hora vam estar conversant de forma molt directa amb ell sobre l'actualitat i la problemàtica palestina. Ell havia estudiat Geologia a la Universitat Complutense de Madrid i parlava castellà, això va facilitar un diàleg més directe i durant tota l'estona es va mostrar obert a parlar de qualsevol tema.

Mireu la galeria de fotos que l'hem actualitzat!

1 comentari: