No més complicitats amb Isrel

dimarts, 19 de juliol del 2011

Segon dia a Jerusalem



Primer dia de reconstrucció. Ens hem llevat ben d'hora per traslladar-nos a Beit Hanina, on hem col•laborat amb els obrers palestins que reconstruïen una casa. Hem ajudat amb els maons i a preparar el material per fer el ciment, i, poc a poc hem anat veient com pujava la casa.

A mig matí hem esmorzat a casa d’un veí de la família implicada i quan hem tornat hem seguit treballant, movent sorra i més blocs de ciment. Apropant-nos al migdia hem tornat un altre cop cap a la Ciutat Vella, on ens hem preparat per dinar.


Just després d’un abundant (com sempre) menjar, Itamar ha començat a fer-nos una xerrada sobre com ha començat tot el conflicte i el punt on ens trobem ara, des de una visió una mica israeliana ja que Itamar és un israelià que lluita per la causa palestina, pels drets dels palestins. Després de la xerrada hem anat a fer un tour per la Ciutat Vella de Jerusalem, per on Itamar ens ha guiat de manera brillant. Durant la visita hem vist la Ciutat Vella des de dalt, el Domo de la roca, el mur de les lamentacions i hem acabat passejant pel barri jueu, on ens ha ensenyat l’antiga muralla, i les múltiples ciutats que s’aixequen per sota de l’actual Ciutat Vella.




D’allò més cansats, hem arribat i hem sopat i, com ja és costum en les nostres estones lliures, hem estat fent un interessant debat sobre temes diversos. Bona nit.

1 comentari:

  1. Que bueno Roberto verte ahí arriba en el Hospicio!
    haha Qué pasó con Argentina en la copa américa? bueno, bueno que tu sigas con la camiseta.

    Segur que vau gaudir molt les vistes des d'allà dalt oi? Com mola el terrat aquest, permet veure tota la old city hahah.

    Hem flipat amb el dinar que us preparan hahaha a veure si tornareu amb uns kilets de més!

    Núria i Ulises.

    ResponElimina