No més complicitats amb Isrel

dimecres, 27 de juny del 2012

Crida a la Reconstrucció de Cases a Palestina


 Tenim encara places lliures per viatjar aquest agost a Palestina. Des de Pau Sempre, associació que treballa la sensibilització i solidaritat amb el poble palestí, oferim 15 dies d'estada a Jerusalem Est (Cisjordània, Palestina) amb activitats de reconstrucció juntament amb mà d'obra palestina de cases de famílies palestines enderrocades per l'exèrcit israelià en territori palestí, durant els matins. Durant les tardes hi haurà visites, xerrades, tours per conèixer les diferents associacións, comitès populars i opcions polítiques que combaten l'ocupació, l'apartheid i la neteja ètnica des de dins i fora de Palestina. Busquem gent jove, menys de 30 anys que vulguin acomparnyar-nos, viure i aprendre què està passant avui en dia a la zona i durant l'any vinent desenvolupar un projecte de sensibilització a través de fotografies, audiovisuals, contes, presentacions o altres iniciatives que es puguin generar a nivell local.
Per això convoquem aquest diumenge dia 1 de juliol a tota la gent interessada a la Casa Palestina (c/ Coll i Vehí, 18 - a prop del metro Camp de l'Arpa) a les 14h per dinar i començar a ambientar-nos en la cultura palestina, i fins les 17h per fer una primera immersió en el projecte. El dinar costarà 5€ i podeu comfirmar fins divendres.
El preu del viatge, estada (dormir i menjar) i transports és de 300€. Aquest és un projecte que desenvolupem amb l'ICAHD (contrapart a Israel) i la Fundación Socialismo Sin Fronteras i Acción en Red a la resta de l'estat espanyol.
Ens podeu contactar a pausempre@gmail.com o al telèfon de l'associació 628 936 197.

1 comentari:

  1. On puc trobar informació més concreta sobre les tasques a realitzar i dels requisits per a poder formar-ne part?

    ResponElimina