No més complicitats amb Isrel

dimarts, 19 de juny del 2012

La Mirada Palestina viatja a Rubí!


Del 18 al 27 de juny el CRAC! (Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals) acull la Mirada Palestina. 

Durant 10 dies les persones que s’acostin al CRAC! podran entrar en contacte amb els dos aspectes del conflicte més determinants per la realitat quotidiana als territoris ocupats: el Mur i la política de demolició de cases palestines.

Al llarg del temps, el conflicte s’ha estès per tots els àmbits de la vida dels palestins, convertint-se en una realitat transversal que afecta a tota la població. Per això l’exposició que podrà veure el visitant funciona a dos nivells: un per a adults (dues sèries de fotografies) i l’altre pels infants (dos contes).

A més, el divendres 22 a les 18.30h tindrà lloc la presentació del projecte de reconstrucció de cases de Pau Sempre i del projecte de sensibilització Mirada Palestina. Una membre de la comunitat palestina farà un apunt sobre l’actualitat a Palestina. I, tot seguit,  els més petits (i també els grans) podran gaudir de l’escenificació amb titelles d’un dels contes. Al final hi haurà un espai per al debat.

Aquells a qui els agradi l’exposició podran adquirir un exemplar de la publicació “Mirada Palestina” que recull tot el material d’aquesta adoptant el format dels llibres del dret i del revés. Bo d’ajut de 5€ que es destinarà al finançament de les brigades de reconstrucció de cases a palestina.

Us hi esperem a tots i totes!

One, two, three, four... Occupation no more!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada