No més complicitats amb Isrel

dilluns, 21 de maig del 2012

Presentació de "Mirada Palestina" a Salt

El passat 17 de maig es va presentar l’exposició Mirada Palestina  i el llibre que duu el mateix nom a l’Hospital Santa Caterina de Salt. L’acte de presentació va comptar amb la presència d’en Santi (membre de la brigada de l’estiu del 2010 i l’autor de la gran majoria de les fotografies del projecte), i de la Neus i el Roger (també membres de la Brigada del 2010, autors dels contes i membres de la delegació de Pau Sempre de Salt).

Una vintena de persones van assistir a l’acte on es va explicar el projecte de reconstrucció de cases de Pau Sempre i el projecte de sensibilització Mirada Palestina. Tot seguit, els més petits (i també els grans) van gaudir de l’escenificació amb titelles d’un dels contes. Un cop acabada la funció, es va obrir un diàleg distès amb te i pastes per a tothom.

Si voleu visitar l’exposició la trobareu al vestíbul de l’Hospital Santa Caterina de Salt on es va instal·lar el 14 de maig i hi serà fins el proper 4 de juny.

El llibre Mirada Palestina el podreu adquirir a la Botiga de l’hospital i també a la llibreria Compàs-Ca la Marta de Salt per 5€ de donatiu que es destinarà a finançar les properes brigades de reconstrucció de cases a Palestina. Animeu-vos, que us agradarà!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada