No més complicitats amb Isrel

divendres, 25 de maig del 2012

29 de maig: Puertas al Mar a la UB i la UPF

Aquest proper 29 de maig Pau Sempre, juntament amb AJEC, us convidem al cinefòrum Puertas al Mar dels directors Nacho García, Inés Grocín, Anxela Iglesias i Carlos Sordo. La primera projecció serà a les 12h al Campus de Ciutadella de la UPF i a les 16h al Campus Mundet de la UB. A més a més, comptarem amb la presència dels directors García i Grocín per mantenir-hi un debat i ampliar informacions.


Aquest documental, que mostra les dificultats amb què es troben els pescadors de la franja de Gaza per realitzar la seva feina i poder sobreviure, forma part d'un projecte de rehabilitació de barques, distribució d'equips i formació en Drets Humans desenvolupat per la UAWC i la Fundación APY a la franja de Gaza. Un total de 886 famílies de pescadors es van beneficiar d'aquest projecte, que va comptar amb l'ajuda de la Agencia Española de Cooperación y Desarrollo (AECID).

12h Campus Ciutadella de la UPF (L4 Ciutadella - Vila Olímpica, Tram M4 Wellington, Renfe Arc de Triomf). Aula a conretar.

16h Campus Mundet de la UB. Sala de Graus de la Facultat de Pedagogia. Ubicació: Edifici Migdia I, 4a planta (L3 Mundet)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada