No més complicitats amb Isrel

divendres, 6 de setembre del 2013

La Mirada Palestina arriba a la Fàbrica de Celrà

Des del dilluns dia 2 i fins al 30 de setembre  la sala d'exposicions de La Fàbrica de Celrà (Ctra. Juià 48) acollirà l'exposició Mirada Palestina.


La Mirada Palestina és un projecte que vol donar a conèixer els dos aspectes més determinants de la situació que es viu diàriament als territoris ocupats: d'una banda, el problema derivat de la política de demolició sistemàtica de cases palestines que duu a terme l'Estat israelià i, d'altra banda, el Mur construït per Israel per dividir el territori. Aquestes dues realitats són molt representatives de la violència quotidiana i de la tensió diària en què es troba sotmesa la població palestina des de fa anys.

  
Al llarg del temps, el conflicte s’ha estès per tots els àmbits de la vida de les persones, convertint-se en una realitat transversal que afecta a tota la població palestina. Per això aquest projecte pretén mostrar una mateixa realitat des de dos punts de vista, per a adults i per a infants. Vol explicar d’una forma accessible per a tots els públics una realitat que no entén d’edats.

D’aquesta manera s'ha dividit aquesta publicació en dos contes en la seva versió infantil, i dues sèries de fotografies en la versió adulta.

El proper divendres 27 de setembre hi haurà una xerrada amb la presència de brigadistes que acaben de tornar de la zona. Farem un respàs a l'actualitat de Palestina i parlarem de com veuen els palestins la situació actual a Síria.

Tot el material de l'exposició es pot trobar en la publicació del mateix nom (Mirada Palestina) que es pot adquirir a canvi d'un bo d'ajut de 5€ que  que es destinarà a finançar les properes brigades de reconstrucció de cases a Palestina.


Animeu-vos, que us agradarà!

VISCA PALESTINA LLIURE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada