No més complicitats amb Isrel

dijous, 18 d’octubre del 2012

La Fira de Sant Miquel 2012 de Santpedor fa una "Mirada Palestina"

El passat cap de setmana del 29 i 30 de setembre, a Santpedor, es va celebrar la 21a edició de la Fira de Sant Miquel. Es tracta d'una fira de productes naturals, ecològics i artesanals que s'emmarca dins d'aquesta festivitat tradicional del poble.

Alguns dels brigadistes del campament de reconstrucció de cases a Palestina de Pau Sempre de l'estiu d'enguany (2012) són d'aquest poble i, a través de la seva participació en l'assemblea de joves del poble (El Graner), van aprofitar per començar a fer difusió de la seva experiència a Palestina. Per fer-ho van fer servir l'exposició fotogràfica de la "Mirada Palestina", l'exposició era a l'hora el reclam i el complement perfecte per omplir La Taverna de la Fira, una taverna autogestionada per la mateixa assemblea de joves.

Durant tot el dia centenars de persones van passar per la taverna i van poder veure l'exposició i fer les seves aportacions per a properes brigades de reconstrucció de cases a Palestina participant en el projecte dels llibres de la segona edició de la "Mirada Palestina", encara calents de l'impremta. Durant tota la jornada alguns dels curiosos o coneguts dels brigadistes van poder aprofitar per demanar dubtes sobre el conflicte o per interessar-se sobre l'experiència viscuda aquest estiu. Va ser una bona oportunitat per donar a conèixer la feina fet i anar fent aquesta feina de formiga de sensibilització. 

Properament l'exposició fotogràfica romandrà durant unes setmanes a la biblioteca del poble, abans de continuar el seu recorregut per diferents pobles i ciutats.

1 comentari: