No més complicitats amb Isrel

dimecres, 23 de novembre del 2011

Trobada Estatal per Palestina



Aquest proper cap de setmana ens trobarem per tancar les brigades i delegacions 2011, per intercambiar materials, per preparar la sensibilització durant el 2012 i per debatre sobre la situació en la que es troba el poble palestí enmig d’una primavera àrab que s’allarga. Ho farem amb les companyes i companys de la Fundación Socialismo Sin Fronteras, Acción en Red, Hèlia, Associació Clara Campoamor i Pau Sempre. El diumenge aprofitarem la visita per dur a terme una acció de denúncia del mur de la vergonya al Parc de la Ciutadella.


Divendres 25 de novembre

Arribada de les companyes i companys de Madrid a l’hora de sopar.


Dissabte 26 de novembre

9h        Ens trobem al Centre Cívic La Sedeta, c/ de Sicília, 321.
Metro: L4 Joanic, L2 i L5 Sagrada Família
Autobusos: 15, 20, 39, 45, 47, 114, 116, N4 i N6
Bicing

9,30h   Activitat per despertar i conèixer a la gent dels diferents grups. Brigada i delegació de dones del juliol i brigada de reconstrucció del setembre.

10,00h Tancament de la Valoració tant de les brigades de reconstrucció com de la delegació de dones. Projecció de cadascún dels projectes i línies de treball de cara al 2012.

11,00h Descans (15’) per esmorzar (cal dur-lo de casa)

11,15h Compartir material fotogràfic, audiovisual, i expos ja muntades o per muntar.

12,00h Sensibilització, línies de treball i calendari: Durant els primers 45min. ens reunirem segons grups de treball o per territoris per acabar de perfilar el que cadascú vol fer i després durant la segona hora ho compartirme al plenari i ho posarem en un calendari comú.

14h      Dinar (Falafel o Shawarma – pollastre, xai o mixte-, fruita i aigua, 5€)

16h      Marc d’acció comú: Com volem organitzar-nos a nivell estatal/peninsular? Com podem desenvolupar l’activitat arreu del territori sumant a la gent que cada any vitaja a Palestina? Com avançar a partir de la llista que ja tenim?

17,30h Debat obert: “Els dilemas de l’Estat Palestí en el context de les revolees àrabs”
La primaver àrab que s’allarga. Com afecta això a la zona? I a Palestina? Quin paper jugarà a partir d’ara la iniciativa estat 194 a l’ONU? El 15M arriba a Palestina i Israel, s’obren noves possibilitats?
Al Centre Cívic La Sedeta
c/ de Sicília, 321

19,45h Cloenda

Diumenge 27 de novembre

12h a 14h Aquest diumenge esteu totes convidades a participar en l’enderrocament simbòlic del mur de Palestina al Parc de la Ciutadella a la zona de la cascada. A més, un grup d'activistes i brigadistes als territoris ocupats estaran a la vostra disposició per informar-vos del conflicte que s'hi viu i de les dificultats que suposa viure en un territori limitat per un mur. També tindrem un taulell amb llibres sobre el conflicte i tríptics sobre les brigades. I per fer l'estona encara més agradable podreu gaudir d'un tastet d'hummus. I per aquells que vulgueu ajudar en la difusió i continuïtat de les campanyes de sensibilització amb el poble palestí vendrem imans de totxanes amb la bandera palestina per 1€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada