No més complicitats amb Isrel

dilluns, 26 de maig del 2014

DE NOU, CINEFÒRUM A SALT

Salma, una vídua palestina, ha de fer front al seu nou veí, ni més ni menys que el ministre de Defensa de l'Estat d'Israel, quan aquest es trasllada a una casa situada davant del seu camp de llimoners, a la línia fronterera entre Israel i Cisjordània. L'exèrcit israelià no triga a declarar els arbres de Salma una amenaça per a la seguretat del ministre i ordena que s'arrenquin. Amb l'ajuda de Ziad Daud, un jove lletrat palestí, Salma arriba al Tribunal Suprem d'Israel per salvar els seus arbres.

La seva lluita desperta l'interès de Mira Navon, l'esposa del ministre de Defensa, atrapada a la seva nova casa i amb una vida infeliç. Malgrat les seves diferències i les nombroses fronteres que les separen, un llaç invisible uneix a les dues dones. Entre el jove advocat i la vídua també neix una relació que no serà ben vista per ningú.

El viatge legal i personal de la Salma la durà a endinsar-se, amb un toc d'humor, en el complex conflicte d'Orient Pròxim.


La delegació de Pau Sempre de Salt organitza aquest cinefòrum pel proper divendres 30 de maig a les 20h a la Sala d'actes de la Casa de Cultura Les Bernardes.

Us hi apunteu?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada