No més complicitats amb Isrel

dilluns, 2 d’agost del 2010

Matinem

Avui, l'Equip B hem matinat moltíssim; a les 6 del matí ja estàvem a l’obra; tot i així ha estat molt bonic perquè hem pogut veure sortir el Sol a Hebrón. Avui hem anat gairebé tot el grup a la casa de l’Abu Annan, perquè hi havia molta més feina. A la foto podem veure totes les pedres que hem estat carregant aquests dos últims dies i com, finalment, hem aconseguit omplir el gran forat que hi havia. Fan servir aquest mètode de treball perquè reomplir aquest espai amb formigó els resulta molt més costós. Durant aquest matí hem pogut veure des de la llunyania la demolició d’un dipòsit que subministrava aigua a unes 50 famílies. La situació s’agreuja si tenim en compte que els palestins ja pateixen restriccions d’aigua diàriament.

A la tarda hem anat a fer una volta pel centre d’Hebrón i després hem vist els documentals que han fet els nens del centre comunitàri.

Us deixem amb una foto dels que hem anat a aquesta obra i amb una foto de l’Aina de l’abans i el després.


Hoy el Equipo B hemos madrugado muchísimo; a las 6 ya estábamos en la obra. A pesar del madrugón ha sido bonito porque hemos visto el amanecer en Hebrón. Hoy hemos ido casi todo el grupo a la casa de Abu Annan porque había más trabajo. En la foto se puede ver todas las piedras que hemos cargado des de ayer y cómo, finalmente, hemos logrado rellenar el gran hueco que había. Siguen este método porque rellenarlo de hormigón les resulta mucho más costoso. Durante esta mañana hemos podido ver la demolición de un aljibe (un depósito que subministraba agua a unas 50 famílias). La situación se agraba si tenemos en cuenta que los palestinos sufren restricciones de agua diariamente.

Por la tarde hemos ido a dar una vuelta por el centro de Hebrón y después hemos visto los documentales que han hecho los niños del centro comunitario.

Os dejamos con una foto de los que hemos ido a Abu Annan y con una foto de Aina del antes y el después de la obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada