No més complicitats amb Isrel

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Pau Sempre a la mostra d’entitats de Salt 2015!!!


Avui hem participat a la V mostra d’entitats de Salt. Aquesta trobada ha estat amb el propòsit del coneixement mutu, la participació i la cohesió ciutadana de les entitats locals.  

A la jornada hi havia tastets interculturals, jocs i tallers infantils, cercaviles i balls, i gent disposada a explicar els projectes i activitats que duen a terme des de les diverses entitats participants. 

Pau Sempre hem proposat una selecció de l’exposició Marhaba, Palestina. 29 mirades a una sola realitat: la repressió al poble palestí i hem ofert un tast de la deliciosa Mujaddara, acompanyada de pa i olives; a banda de tenir material gràfic informatiu i de sensibilització i membres de l’entitat explicant la pròpia experiència a les brigades de reconstrucció de cases i més...

   Aquesta jornada ha servit per a col·laborar amb tres causes solidàries: recapte d’aliments pel Centre de Distribució d’Aliments de Salt, campanya de donació de sang i, per últim, els beneficis dels tastets i les begudes ofertes es destinaran a l’adquisició de material bàsic per a les escoles públiques d’infantil i primària de Salt.

L’any que ve més i millor!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada