No més complicitats amb Isrel

divendres, 28 de febrer del 2014

Setmana contra l'Apartheid a Israel i Palestina

Durant aquesta propera setmana, del 3 al 7 de març del 2014 hi ha convocada la Israeli Apartheid Week que pretén denunciar la situació de segregació que es viu a la Palestina històrica, actualment l'Estat d'Israel.

Des de Catalunya hi ha diversos col·lectius com la campanya "No més complicitat amb Israel", Amb Palestina al Cor i BDS Catalunya, entre d'altres, en els quals participem com a Pau Sempre que estan organitzant activitats, actes i accions diverses per donar a conèixer en quin punt es troba la situació del poble palestí.

En aquesta línia durant les últimes setmanes s'han presentat dos informes. El primer de la campanya Negocis Ocults "No més complicitat amb Israel" on s'aborden les relacions entre Espanya i Israel en temes de seguretat i defensa. "Defensa, seguretat i ocupació com a negoci" d'A.Pozo, C.Simarro i O.Sabaté.  El segón és el d'Amnistia Internacional, on es denúncia la política de "Gallet fàcil" als Territoris Ocupats.

Per fer difusió de tot plegat des de Pau Sempre us animem a participar als actes que estem co-organitzant tant a la UB com a a la UAB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada