No més complicitats amb Isrel

dijous, 8 de març del 2012

Situació de la Vall del Jordà sota l'ocupació israeliana


El proper dilluns 12 de març et convidem a una xerrada sobre la situació a la Vall del Jordà, Palestina. Començarem amb una introducció d'en Ferran Izquierdo, professor de Relacions Internacionals a la UAB, que tractarà l'actual situació de l'ocupació militar israeliana a Cisjordània i la divisió que està patint aquest territori amb les zones A, B i C. Tot seguit, Fathy Khdirat, del Jordan Valley Solidarity, ens exposarà la seva experiència sobre la Vall del Jordà, ens explicarà la situació de les comunitats beduines, el conflicte per l'aigua que es viu a Palestina...

El Jordan Valley Solidarity és una entitat que treballa per la resistència política no violenta i per protegir l'existència de la comunitat palestina a la regió, la qual es veu amenaçada per la presència i ocupació israeliana. Les seves accions inclouen la recopilació d'informació i materials sobre les agressions contra les comunitats beduines, la coordinació dels voluntaris que s'acosten a la zona i com a plataforma per ajudar al desenvolupament dels diferents projectes locals i donar veu i presència internacional als habitants palestins de la vall, habitualment oblidats en les taules de negociació. 


Més informació: http://www.jordanvalleysolidarity.org/


Vídeos interessants: Situació de les àrees A, B i C

Dilluns 12 de març del 2012 des de les 18,30h i fins les 20,30h, a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) Campus Ciutadella, aula 40.063 de Roger de Llúria.

Organitzen: Jordan Valley Solidarity
Dones en Rebel·lia
Estudiants per Palestina - Pau Sempre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada