No més complicitats amb Isrel

divendres, 13 de març del 2009

I love Palestine!!!



ESTEM CREANT UNA BOTIGA ON LINE PER AJUDAR A LES DONES PALESTINES DELS CAMPS DE REFUGIATS, a les dones que es troben en una situació de més precarietat econòmica, o bé que estan soles, o han d'atendre la seva llar i familiars, l'educació dels seus fills i filles, a gent gran, a persones dependents,… advoquem per l'ajuda directa als grups més desfavorits.

Amb les declaracions de les Nacions Unides subscrivim que " no pot trobar-se una solució duradora als problemes socials, econòmics i polítics més apressants de la societat sense la justa participació i plena habilitació de les dones del mundo."Palestina no pot faltar a la cita, considerem la seva presència grata i necessària. Per a nosaltres Palestina existeix, i existeix al nostre cor: WE LOVE PALESTINE.

Amb aquesta convicció i esperança en el bon fer, vam escollir inaugurar aquesta, la vostra botiga www.ilovepalestine.net, el 8/3, Dia Internacional de la Dona 2009. A través d'aquesta pàgina web, les dones palestines estan disposades a participar, a aportar la seva contribució al món de la moda.

Pau Ara dona tot el suport a aquesta iniciativa i intentarà promocionar i ajudar aquesta iniciativa per tots els mitjans posibles.
Seguint amb aquest petit gran projecte, entre totes i tots podem fer-ho realitat. La botiga promet ser dinàmica, explotarem la nostra creativitat, som respectuoses amb el medi ambient i els seus recursos, nosaltres pretenem seguir un joc lícit, no anem més enllà. Apuntem per la promoció dels brodats palestins, els tradicionals Kuffiya de cotó negre o vermell|roig, internacionalment i/o localment, la indústria tèxtil i la confecció de roba en terres palestines és tradicional, el Kuffiya el mocador palestí ha estat copiat infinitament, i arxiconegut pel tocat de cap de Yasser Arafat, que al cel és, el nostre, és també l'original palestí -made in Palestine-, treballem amb els nostres dissenys i teixits naturals de cotó.

Us convidem a sumar-vos al projecte, estenguem una mà a Palestina, a les dones que amb la seva feina i esforç lluiten per procurar benestar, vida, bellesa, aixopluc, tots els somnis que es puguin crear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada